HÁLÓZATI ESZKÖZÖK

Az informatikai rendszerek láthatatlan városában hálózatok biztosítják az ideális összeköttetést. Ezért minden jól működő vállalat számára fontos, hogy szintén láthatatlanul, az üzleti folyamatok észrevétlen támogatójaként egy megbízható és hatékony hálózati háttérrendszer működjön. Átgondolt tervezéssel és a legoptimálisabb eszközök kiválasztásával valósítjuk meg az informatikai eszközök összeköttetését fizikai és virtuális hálózatokon egyaránt.
Az informatika legtöbb területére kiterjedő szolgáltatásaink ugyanúgy, mint forgalmazott termékeink, a technológia kiemelkedő színvonalán nyújtanak megoldásokat a jól működő hálózati rendszerek kialakításában is. Ügyfeleink igényeit igyekszünk a legteljesebb mértékben kiszolgálni. A LAN, WAN és WLAN hálózatok integráláshoz professzionális eszközöket biztosítunk.
OSPFMegoldásainkban kiemelt szerep jut a VLAN, MPLS, OSPF routing, Software alapú routing és a VPN-el kapcsolatos szakterületeknek. Ezek a területek már terület specifikus, felső szintű hálózati tudást követelnek meg. Szakértő beállításokkal nem csupán helyi hálózatokon belül, hanem telephelyek között és az Internet irányában is hatékonyan tudjuk növelni a kommunikációs rendszerek rendelkezésre állását és teljesítményét, így segítve a zökkenőmentes és eredményes munkavégzést.
A hálózati eszközök emelt szintű működésének biztosítására rendszerfelügyeleti és rendszerüzemeltetési szolgáltatásainkat javasoljuk.

ESZKÖZÖK A KOMPROMISSZUM MENTES MEGOLDÁSHOZ

20years